Over mij

Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde ik Literary & Cultural Analysis. In 2022 rondde ik mijn master Gender Studies aan de Universiteit Utrecht af. Mijn scriptie schreef ik over feminisme en de behandeling van seksueel trauma.

 

Ik werk als redacteur en tekstschrijver voor Holistik en als beleidsmedewerker bij The Safe Space Club. In 2022 startte ik mijn eigen podcast, de Buiten Zinnen podcast, waarin ik mijn reflecties over traumaheling, feminisme, seksualiteit, en meer deel. De podcast kun je onder andere op Spotify en Apple beluisteren. 

Het is mijn intentie om vanuit een cultuurkritisch, feministisch perspectief, en vanuit moedige kwetsbaarheid, mensen te ondersteunen in hun unieke proces naar heelheid en innerlijke rust. Ik geloof dat het doorbreken van taboes en ongemak rondom onderwerpen als seksueel misbruik, destructieve copingmechanismen en overweldigende emoties een cruciaal onderdeel is van persoonlijke en collectieve heling. Mijn eigen zoektocht naar veiligheid in de wereld en in mezelf leert me elke dag weer hoe ik een veilige plek voor anderen kan zijn. Zonder oordeel, gewoon door aanwezig te zijn en ruimte te creëren voor alles wat zich aan wil dragen. En door, als de uitnodiging er is, wat inzichten te delen. Zo krijgt mijn eigen, vaak pijnlijke proces, steeds weer betekenis. En betekenis geeft levensenergie. Ik onderzoek graag met anderen hoe ze op kleine en grote manieren hun eigen levensenergie (terug) kunnen vinden.

Facetune_21-05-2022-18-05-18_edited.jpg